Wolfenstein II: The New Colossus (digitaalinen toimitus)

 • Wolfenstein II: The New Colossus (digitaalinen toimitus)
 • 44.90€
 • 34.90€

 • Pelin digitaalinen versio. Peli rekisteröidään ja ladataan Steam-palvelussa.

  Ostaessasi tuotteen saat kuvan pelin Steam-yhteensopivasta tuoteavaimesta sähköpostiisi.


  Wolfenstein II: The New Colossus on MachineGamesin tekemän kriitikoiden ylistämän Wolfenstein: The New Order -pelin jatko-osa.

  Wolfenstein II:n maailma herää henkiin alan kehittyneellä id Tech 6 -pelimoottorilla, ja se vie pelaajat jännittävälle seikkailulle natsihallinnon alla oleviin Yhdysvaltoihin. Pelajan on värvättävä rohkeimmat rinnalleen viimeiset vastarintaliikkeen johtajat. Taistele natseja vastaan ikonisissa kohteissa, varusta itsesi järeillä tykeillä ja raivaa tiesi halki natsisotilasrivien uusilla kyvyillä tässä ensimmäisen persoonan ammuntapelissä.


  Vuonna 1961 natsit pitävät Yhdysvaltoja ja maailmaa edelleen rautaisessa otteessaan. Pelaaja astuu BJ Blazkowiczin saappaaisiin. Hän on vastarintaliikkeen jäsen, natsi-imperiumin vitsaus ja ihmiskunnan vapauden viimeinen toivo. Vain sinulla on riittävästi sisua, aseita ja rohkeutta palata Yhdysvaltoihin, tappaa natsit ja aloittaa toinen vallankumous.

  Sotatantereina toimivat mm. Roswellin pikkukaupunki New Mexicossa, Manhattan ja New Orleansin tulvivat kadut. Toiminnallista 1. persoonan räiskintää vauhditetaan entistäkin tehokkaimmilla aseilla ja uudistetulla kykyarsenaalilla


  Kirjoita arvostelu

  HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
      Huono           Hyvä

Katso myös nämä tuotteet

Mad Max (digitaalinen toimitus)

Mad Max (digitaalinen toimitus)

5.90€ Veroton: 4.76€

Homefront: The Revolution (digitaalinen toimitus)
Deus Ex: Mandkind Divided (digitaalinen toimitus)
Prey (digitaalinen toimitus)

Prey (digitaalinen toimitus)

31.90€ Veroton: 25.73€