Grand Theft Auto V (GTA 5) (Digitaalinen toimitus)

 • Grand Theft Auto V (GTA 5) (Digitaalinen toimitus)
 • 19.90€

 • HUOM! Pelin voi ladata Rockstar Social Clubista, ei Steam-latausta. Ohjeet lataukseen löytyvät "Aktivointiohjeet" -välilehdeltä.

  Pelin digitaalinen versio.

  Ostaessasi tuotteen saat kuvan pelin tuoteavaimesta sähköpostiisi.

  Kriitikoiden ylistämä ja lukuisia ennätyksiä rikkonut avoimen pelimaailman Grand Theft Auto V saapuu vihdoinkin myös PC:lle.

  Grand Theft Auto V hyödyntää PC –laitteiden tehoja tarjoamalla pelaajille tarkempaa ja yksityiskohtaisempaa grafiikkaa, vilkkaampaa liikennettä, piirtoetäisyyden laajennusta, päivitettyä tekoälyä, uudistunutta villiluontoa, kehittyneitä sää-olosuhteita ja aidompia vahinkovaikutuksia.

  Los Santos on suurkaupunki täynnä elämäntapaguruja, pieniä tähtiä ja hiipuvia julkkiksia, jotka kamppailevat pysyäkseen pinnalla taloudellisen epävarmuuden ja halvan tosi-TV:n aikakaudella.  Kaaoksen keskellä kolme hyvin erilaista rikollista riskeeraa kaiken sarjassa uskaliaita ja vaarallisia ryöstöjä ympäri Los Santosta ja Blaine Countya, tavoitteenaan taata heille kissanpäivät loppuelämäksi.

  Jokaisella Grand Theft Auto V myyntikopion omistajalla on mahdollisuus pelata myös Grand Theft Auto Online –peliä veloituksetta.

  GTA V –pelin käynnistysvalikossa on valikko Grand Theft Auto Online palveluun. GTA Online vaatii toimiakseen Steam-tilin.

  Kirjoita arvostelu

  HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
      Huono           Hyvä