Xbox Live lahjakortit

Xbox Live 10 Euron lahjakortti (digitaalinen toimitus)
Xbox Live 15 Euron lahjakortti (digitaalinen toimitus)
Xbox Live 25 Euron lahjakortti (digitaalinen toimitus)
Xbox Live 50 Euron lahjakortti (digitaalinen toimitus)
Xbox Live USA 25 Dollarin lahjakortti (digitaalinen toimitus)
Xbox Live USA 50 Dollarin lahjakortti (digitaalinen toimitus)

Xbox Live lahjakortit ovat korvanneet vanhan Xbox Liven valuutan, Microsoft Points -pisteet. Xbox Live -lahjakorteilla voit lisätä rahaa Live-tilillesi ja tehdä ostoksia Xbox Storessa ilman luottokorttia. Myymämme lahjakortit toimivat sekä Xbox One että Xbox 360 laitteilla. Loppuvuodesta 2015 Microsoft poisti Suomessa myynnistä vanhat digitaaliset ja fyysiset Xbox-lahjakortit. Tämän jälkeen tuotteiden saatavuus on ollut yli vuoden huonoa. Toistaiseksi pystymme tarjoamaan joitain Xbox-lahjakortteja, mutta Suomen viralliset Xbox-maahantuojat ovat luvanneet hankkia lahjakortit takaisin valikoimiinsa alkuvuoden 2017 aikana.

Xbox-kaupassa pystyt ostamaan pelejä huippujulkaisuista indie peleihin, kuten Forza tai Battlefield -sarjoja. Kaupassa on tarjolla myös teemoja, avatar-tavaroita ja jopa elokuvia!

Kaikki Xbox Live -lahjakortit toimitetaan digitaalisesti sähköpostiin ja asiakastilille, välittömästi maksun jälkeen. Välitön toimitus vuorokauden jokaisen tuntina vuoden jokaisena päivänä, ilman lisätarkistuksia tai ylimääräistä odottelua.

Näytetään 1 - 6 (Yhteensä 6. Sivuja 1.)