Toimitusehdot

Yleistä

Asiakas hyväksyy nämä ehdot tehdessään tilauksen.

Tilaajan pitää olla 18 vuotta täyttänyt tai hänellä täytyy olla huoltajan lupa tilaukseen.
Tilaamalla K-18 (kielletty alle 18-vuotiailta) pelin vahvistat, että olet 18-vuotta täyttänyt.

Toimitus

Toimitamme tuotteet digitaalisesti, fyysistä mediaa ei toimiteta ellei tuotetiedoissa toisin mainita.

Automatisoitu järjestelmämme toimittaa tilauksen asiakkaan sähköpostiin sekä käyttäjätilin tilaushistoria-sivulle heti onnistuneen maksutapahtuman jälkeen.
Tuote katsotaan toimitetuksi, kun tuoteavain on asiakkaan saatavilla.

Emme voi taata asiakkaan laitteiston yhteensopivuutta ostetun tuotteen kanssa.
Ostamalla tuotteen asiakas vahvistaa, että on varmistanut tuotteen yhteensopivuuden omalle laitteistolleen ja ymmärtää mahdolliset DRM-ohjelmistojen (esim. Steam, Origin) rajoitukset tuotteen käytölle.

Ostaessaan pelin tuoteavaimen, tulee asiakkaan huomata, että pelin lataaminen asiakkaan koneelle saattaa kestää kestää tunteja, riippuen nettiyhteyden nopeudesta ja ladattavan sisällön koosta.

Sivustomme automaattinen lähetysjärjestelmä voidaan kytkeä pois päältä tietoturvahaavoittuvuuden tai teknisen virheen vuoksi.
Automaattisen lähetysjärjestelmän ollessa poissa käytöstä tuotteiden toimitukset tapahtuvat manuualisesti ja prosessissa voi kulua useita tunteja. Jos tuotteen toimittamisessa kestää pidempään kuin 24 tuntia, asiasta ilmoitetaan asiakkaalle erikseen.

Hinta

Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron, maksutapa- sekä digitaalisen toimituksen kustannukset.


Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Palautus- ja vaihto-oikeus

Tuotteemme ovat kertakäyttöisiä ja tuotekoodin vastaanottaminen vastaa paketin avaamista. Tämän vuoksi toimivilla, toimitetuilla tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta!


Tilanteessa, jossa asiakas on saanut väärän tuotteen, sovitaan asiasta tapauskohtaisesti. Asiakas on oikeutettu saamaan maksamaansa hintaa vastaava tuotteen tai erotuksen rahojen palautuksena. Hintavirhetapaukset ovat poikkeustapauksia.

Asiakas on aina väärän tuotteen saadessaan velvollinen välittömästi asiasta asiakaspalveluumme. Jos asiakas saa väärän tuotteen ja jättää ilmoittamatta siitä, on Gamecodes.fi verkkokaupalla oikeus laskuttaa hinnan erotus asiakkaalta jälkikäteen.
 

Reklamaatio

Jos tuote on toimimaton, siitä tulee ilmoittaa asiakaspalveluun sähköisesti joko palautelomaketta käyttämällä tai lähettämällä sähköpostia osoitteesseen asiakaspalvelu @ gamecodes.fi. Myyjä on velvollinen vaihtamaan toimimattoman tuotteen toimivaan tai palauttamaan kauppasumman. Jos toimimattomuus johtuu asiakkaan laitteiston ja tuotteen yhteensopimattomuudesta, asiakas ei ole oikeutettu uuden tuotteen saamiseen tai kauppasumman palauttamiseen.

Reklamaatio on tehtävä mahdollisimman pian ostotapahtumasta.
Myyjän toimesta sattuneet inhimilliset virheet selvitetään yleensä alle vuorokaudessa ilmoituksesta. Tavarantoimittajan tai tukkuliikkeen virheen selvittämiseen kuluu yleensä noin kaksi arkipäivää.

Ennakkotilaustuotteet

Ennakkotilaustuotteissa on merkitty sillä hetkellä tiedossa oleva julkaisupäivä ja hinta. Tiedot ovat vain suuntaa antavia ja ne voivat muuttua. Tuotetiedot päivitetään heti, kun tavarantoimittaja on ilmoittanut muutoksesta. Mikäli olet maksanut ennakkotilattavan tuotteen ja hinta on muuttunut julkaisupäivään mennessä, otamme sinuun yhteyttä. Pidätämme oikeuden ennakkotilausetujen muutoksiin.

Ilmoitetut julkaisupäivät ja ennakkohinnat ovat tukkuliikkeen arvioita ja saattavat muuttua. Gamecodes.fi ei vastaa viivästyneiden toimitusaikojen tai kuljetuksen aiheuttamista välillisistä haitoista (force majeure ks. alla). Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen tuotteen saatavuusongelmien vuoksi.
 

Ylivoimainen este (Force Majeure):

Ylivoimaisen esteen sattuessa Gamecodes.fi voi lykätä tuotteen toimitusta tai peruuttaa koko tilauksen maksamalla asiakkaalle takaisin mahdollisesti suoritetun kauppasumman. Ylivoimaisen esteen muodostava tapahtuma voi muun ohella olla viranomaisen toimenpide, tekninen vika, toiminnan keskeytyminen vesivahingon tai tulipalon tai muun onnettomuuden seurauksena, yleisen liikenteen tai energianjakelun keskeytys, työselkkaus taikka muu vastaava vaikutuksiltaan yhtä merkittävä ja epätavallinen syy, jota Gamecodes.fi ei kohtuudella ole voinut ottaa huomioon ja jonka seurauksia se ei kohtuudella ole voinut välttää.