PlayStation

PlayStation Network PSN Card 10€ (digitaalinen toimitus)
PlayStation Network PSN Card 15€ (digitaalinen toimitus)
PlayStation Network PSN Card 20€ (digitaalinen toimitus)
PlayStation Network PSN Card 30€ (digitaalinen toimitus)
PlayStation Network PSN Card 5 € (digitaalinen toimitus)
PlayStation Network PSN Card 50€ (digitaalinen toimitus)
PlayStation Network PSN Card 75€ (digitaalinen toimitus)
PlayStation Network PSN Plus 12 kk (digitaalinen toimitus)
PlayStation Network PSN Plus 3 kk (digitaalinen toimitus)


PSN-korttien avulla voi lisätä PSN/SEN -lompakkoon rahaa tai lunastaa PlayStation Plus -jäsenyyden ilman luottokorttia. Kaikkien PlayStation Network ja PS Plus -korttien lunastuskoodit saa aina ympäri vuorokauden välittömästi käyttöön onnistuneen maksun jälkeen! PlayStation Network -lahjakorteilla voi lisätä rahaa käyttäjätililleen joka on heti koodin lunastamisen jälkeen käytettävissä PlayStation Storessa. Myös 90 päivän tai 365 päivän PlayStation Plus-jäsenyyden lunastaminen onnistuu näillä ennakkoonmaksetuilla korteilla. Lunastaminen tapahtuu joko suoraan konsolista menemällä PS Storeen tai vaihtoehtoisesti Storen verkkosivuille kirjautumalla.

Automatisoitu toimitusjärjestelmämme toimittaa koodit heti, kun maksu on tehty maksutavasta riippumatta. Maksoit sitten verkkopankilla tai luottokortilla, koodin saa heti, eikä maksutavoista tule yllättäviä lisäkustannuksia. Tuotteen hinta sivuillamme on tuotteen lopullinen hinta.

Kaikki PlayStation-tuotteet toimittaa meille Suomen PlayStationin virallinen maahantuoja, Nordisk Film Oy. Siksi voimme antaa täyden toimivuustakuun kaikille myymillemme PSN-korteille.

Näytetään 1 - 11 (Yhteensä 11. Sivuja 1.)