Cyberpunk 2077 (digitaalinen toimitus)

 • Cyberpunk 2077 (digitaalinen toimitus)
 • 52.90€
 • 49.90€


 • Pelin digitaalinen versio. Peli rekisteröidään ja ladataan GOG.com-palvelussa.

  Ostaessasi tuotteen saat kuvan pelin GOG.com-yhteensopivasta tuoteavaimesta.


  Cyberpunk 2077 on kulttimaineeseen nouseen Witcherin luojan CD Project Red-studion tarinavetoinen avoimen maailman roolipeli synkässä tulevaisuudessa.

  Vuonna 2077 Yhdysvallat on luhistunut ja jättimäiset yritykset hallitsevat pilvenpiirtäjien kattohuoneistoista käsin alhaalla kulkevien tavallisten ihmisten elämän kaikkia osa-alueita. Kaduilla valtaa pitävät huumeita kaupittelevat jengit, varastettujen tavaroiden kauppiaat ja uusien teknologiapaheiden sanansaattajat. Kaiken tämän keskellä dekadenssi, seksi ja pop-kulttuuri yhdistyvät väkivaltarikosten, köyhyyden ja katteettomien lupausten kanssa uudeksi amerikkalaiseksi "unelmaksi". Selviytyäksesi ja säilyttääksesi itsenäisyytesi pelaajan täytyy muokata kehoaan uusimman teknologian kyberesineillä ja ottaa vastaan töitä, joita kukaan muu ei uskalla tai halua tehdä. Olet valinnut vapaan elämän irti systeemin kahleista – ainoat säännöt, joita noudatat, ovat omat sääntösi.

  Cyberpunk 2077:ssä pelaat henkilönä nimeltä V, nousukiidossa olevana palkkamurhaajana. Olet juuri saanut ensimmäisen ison keikkasi ja ryhdyt tulevaisuuden katujen palkkasoturiksi. Luo oma sankarisi ja lunasta paikkasi Amerikan  vaarallisimmassa megakaupungissa. Peli antaa pelaajan muokata hahmostaan täysin omanlaisen sukupuolesta, ulkonäöstä ja henkilökohtaisesta taustasta lähtien. Pelin edetessä voit kehittää taistelutaitoasi ja hakkerointikykyjäsii, ja voit myös muokata kehoasi futuristisilla parannuksilla, kuten infrapunasilmillä tai hermostoa stimuloivilla refleksien virittäjillä.

  Pelin joustavan luokkasysteemin vuoksi pelaaja voi ryhtyä Netrunneriksi, Techieksi tai Soloksi, tai vaikka sekoitukseksi kaikkia kolmea. Peli ei pakota pelaajaa valitsemaan mitään tiettyä roolia, vaan antaa valita pelaajan mielestä parhaat puolet vaikka kaikista luokista samaan aikaan. Cyberpunk 2077 on avoimen pelimaailman peli tuoden ensimmäisen persoonan näkökulman takaisin roolipeleihin, kuten legendaarisessa Deus Ex -pelissä aikanaan. Syventyminen tarinaan on ollut pääosassa Cyberpunk 2077:n suunnittelussa, ja peli koetaankin kokonaan päähenkilön näkökulmasta.

  Cyberpunk 2077 ottaa film noir -elokuvien elementtejä ja sekoittaen ne videopelien tulevaisuuden kanssa. Hyvän ja pahan raja on häilyvä, ja pelaajan täytyy tehdä vaikeita valintoja, jotka määrittävät kuka sinä olet samalla, kun koko kaupunki haluaa sinut polvillesi. Night City on leikkikenttäsi – urbaani hiekkalaatikkoviidakko, joka tarjoaa luksusnautintoja liiallisuuksiin asti tai nopean kuoleman, jos hypit vaikutusvaltaisten tyyppien varpaille. Night Cityssä on kuusi erilaista piirikuntaa, sadoittain rakennuksia tuhansine huoneineen tutkittavaksi ja kymmeniä kilometrejä teitä ajettavaksi. Pue yllesi kalliita design-vaatteita, varasta autoja ja hanki laittomilta markkinoilta armeijan huipputeknologiaa avuksi vaativimpiin tehtäviin. Sijoita sitten tienaamasi veren tahrimat dollarit asuntomarkkinoille ympäri kaupunkia.

  Night City on myös täysin verkossa ja tarjoaa monia portteja kyberavaruuteen. Tutkiessasi Nettiä törmäät ennemmin tai myöhemmin piilotettuihin järjestelmäkerroksiin, palomuureihin ja turvallisuusohjelmiin, joiden tarkoitus on käräyttää tunkeutujien aivot verkon välityksellä. Tehtävien aikana kohtaat myös vihamielisiä, megakorporaatioiden rakennuksia puolustavia netrunnereita – sekä kyberavaruudessa että oikeassa maailmassa. Peli on tarinavetoinen ja toimintapainotteinen pelikokemus elokuvamaisella juonella, joka tarjoaa ennennäkemättömän yksinpelikokemuksen.

  Pelkästään päätarina on kymmenien tuntien pituinen, ja lisäksi mukana on runsas määrä lisäpuuhasteltavaa, kuten sivutehtäviä ja Street Stories, minkä kaiken ansiosta Cyberpunk 2077 sopii sekä hc-pelaajille sekä niille, jotka haluavat hypätä suoraan Night Cityyn mellastamaan.

  Kirjoita arvostelu

  HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
      Huono           Hyvä

Katso myös nämä tuotteet

Torment: Tides of Numenera

Torment: Tides of Numenera

19.90€ Veroton: 16.05€