The Sims 4 - Kissat ja Koirat (digitaalinen toimitus)

 • The Sims 4 - Kissat ja Koirat (digitaalinen toimitus)
 • 18.90€

 • Lisäosan digitaalinen versio. Aktivointi ja lataaminen tapahtuu Origin-palvelun kautta.

  Ostaessasi tuotteen saat kuvan pelin Origin-yhteensopivasta tuoteavaimesta sähköpostiisi.


  Sims 4 Kissat ja koirat -lisäosassa pelaaja voi luoda kaikenkarvaisia kissoja ja koiria. Mullista simiperheesi elämä uusilla perheenjäsenillä tai hoida naapuruston lemmikkejä eläinlääkärinä.

  Uudella lemmikinluontityökalulla voit tehdä ulkonäöltään, käytökseltään ja myös asuiltaan erilaisia kissoja ja koiria!

  Lemmikkejä voi hoitaa eläinlääkärinä ja pyörittää omaa klinikkaa kauniissa rannikkomaailmassa, joka on täynnä tutkittavaa niin simeille kuin heidän lemmikeilleenkin.


  Ominaisuudet:


  • Kaikenkarvaisia kissoja ja koiria – lemmikinluontityökalulla voit päästää mielikuvituksesi valloilleen luodessasi simeillesi ihania kissoja, koiria sekä kissan- ja koiranpentuja. Voit valita monista eri roduista, valita lemmikin luonteen ja muokata lemmikkiä suoraan. Muokkaamalla turkin kuvioita voit luoda kopioita omista lemmikeistäsi, tehdä unelmiesi lemmikin tai jotakin mielikuvituksellista. Lisäksi voit nyt ensi kertaa viimeistellä lemmikkien tyylin hienoilla vaatteilla ja koristeilla.
  • Läheinen suhde lemmikkeihin – Karvaiset kaverit tuovat simien elämään kumppanuutta ja paljon iloa. Kissat ja koirat ovat ajattelevia olentoja, joiden suhde simeihin määräytyy päivittäisten puuhien perusteella. Simit hoitavat ja kouluttavat lemmikkejään ja leikkivät niiden kanssa, ja lemmikit tietysti käyttäytyvät lajilleen tyypillisesti ja joskus hieman odottamattomillakin tavoilla.
  • Eläinlääkärinä omalla klinikalla – Rakenna eläinlääkäriklinikka, palkkaa työntekijöitä ja edistä uraasi kaupungin lupaavimpana eläinlääkärinä. Vastaat päivittäisestä toiminnasta aina tarjottavista palveluista hinnoitteluun. Simit voivat tutkia ja parantaa eläimiä monimutkaisilla toimenpiteillä sekä hoitaa kirppuongelmia ja muita pikkuvaivoja helposti lääkkeillä.
  • Seikkaile Brindleton Bayssä – Tutustu uuteen maailmaan, jossa simit voivat elää lemmikkeineen ja nauttia ulkoilmapuuhista. Satama-alueella on hauska heitellä keppiä, majakka tarjoaa oivan ympäristön lenkeille, ja puisto on mainio paikka pystyttää esterata ja tutustua muihin lemmikinomistajiin. Simit voivat myös törmätä kulkukissoihin ja -koiriin ja tarjota niille kodin.


  PELAAMISEEN TARVITAAN THE SIMS 4 PELI (MYYDÄÄN ERIKSEEN) JA KAIKKI PELIPÄIVITYKSET


  Kirjoita arvostelu

  HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
      Huono           Hyvä