Torment: Tides of Numenera

 • Torment: Tides of Numenera
 • 19.90€

 • Pelin digitaalinen versio. Peli rekisteröidään ja ladataan Steam-palvelussa.

  Ostaessasi tuotteen saat kuvan pelin Steam-yhteensopivasta tuoteavaimesta sähköpostiisi.


  "Torment Tides of Numenera" vie pelaajan scifi-fantasiamaailmaan, ja se on samalla niin sanottu henkinen jatko-osa aikoinaan kehutulle kulttiklassille, Planetscape Torment roolipelille.

  Numenera on loistava visio yhdeksännestä maailmasta, jossa hyperkehittyneet sivilisaatiot ovat nousseet valtaan. Pelissä käsitellään taidokkaasti mm. kuolemattomuutta, jälleensyntymää ja muistinmenestystä.

  • Hahmonluonnissa voit säädellä vanhojen Fallouttien SPECIAL -tapaan eri ominaisuuksia, kuten voimaa, nopeutta, älykkyyttä, erikoistaitoja ja rakentaa hahmostaan taistelijan, diplomaatin tai jotain siltä väliltä.
  • Torment tarjoaa juonipohjaisen kokemuksen, jossa tapahtumat hoidetaan pääsääntöisesti dialogivalinnoilla. Valintojen onnistuminen on kiinni "virtuaalisesta nopanheitosta" ja hahmon kehityksestä riippuen toiminnot onnistuvat joko helposti, tai sitten ne ovat käytännössä mahdottomia.
  • Onnistumismahdollisuuksia parannetaan käyttämällä Vaivaa, joka syö toiminnasta riippuen voimaa, nopeutta tai älyä. Kulutettuja pisteitä palautellaan lepäämällä tai syömällä tiettyjä rohtoa.  Kirjoita arvostelu

  HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
      Huono           Hyvä

Katso myös nämä tuotteet

Cyberpunk 2077 (digitaalinen toimitus)

Cyberpunk 2077 (digitaalinen toimitus)

49.90€ 52.90€ Veroton: 40.24€