PlayStation Network PSN Card 50€ (digitaalinen toimitus)

 • PlayStation Network PSN Card 50€ (digitaalinen toimitus)
 • 49.90€

 • Ostaessasi tuotteen järjestelmämme toimittaa välittömästi kuvan tämän prepaid-kortin lunastuskoodista sähköpostiisi sekä asiakastilin tilaushistoria-sivulle. Toimitus tapahtuu automaattisesti kellonajasta riippumatta heti, kun maksu on suoritettu.

  Tämä koodi on tarkoitettu ainoastaan suomalaisille PSN-tileille.


  Huolettaako luottkorttitietojen liittäminen PSN-käyttäjätiliin? Ennakkoon maksetuilla korteilla ei ole pelkoa luottokorttietietojen joutumisesta vääriin käsiin. Koodi toimii kaikissa PlayStation-laitteissa, ja mutta nopeiten sen voi lunastaa PlayStation Storen verkkosivuilla.


  • Ennakkoon maksettu lompakkokoodi on luottokorttia turvallisempi maksutapa, sekä hyvä tapa rajoittaa rahan käyttöä PlayStation-kaupassa
  • 50 euron PlayStation Network Card -kortilla saat käyttöösi50 euron arvosta varoja PlayStation Network wallet -lompakkoosi.
  • Osta PlayStation Network Card -kortti, kirjoita 12 merkin mittainen koodi joko konsoliin tai lunastuskenttään PlayStation-storen verkkosivuille ja voit ladata heti PSN-kaupan tarjoamaa mahtavaa sisältöä.
  • Voit ostaa Playstation 4-, PlayStation 3- ja PSP-sisältöä PlayStation Store -kaupasta monenlaista sisältöä, kuten pelejä tai pelien lisäosia. Voit myös ostaa hankkia sisältöä PlayStation Home -palvelussa tai vaikka kappaleita SingStore-kaupasta.


  Kaikki PlayStation-tuotteemme tulevat suoraan Suomen viralliselta maahantuojalta, Nordisk Film Oy:lta, joten voimme huoletta antaa täyden toimivuustakuun kaikille koodeillemme!

  Kirjoita arvostelu

  HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
      Huono           Hyvä

Katso myös nämä tuotteet

PlayStation Network PSN Card 20€ (digitaalinen toimitus)
PlayStation Network PSN Card 30€ (digitaalinen toimitus)
PlayStation Network PSN Card 15€ (digitaalinen toimitus)
PlayStation Network PSN Card 10€ (digitaalinen toimitus)
PlayStation Network PSN Card 5 € (digitaalinen toimitus)