Star Wars: Battlefront II (digitaalinen toimitus)

 • Star Wars: Battlefront II (digitaalinen toimitus)
 • 19.90€

 • Pelin digitaalinen versio. Aktivointi ja lataaminen tapahtuu Origin-palvelun kautta.

  Ostaessasi tuotteen saat kuvan pelin Origin-yhteensopivasta tuoteavaimesta sähköpostiisi.

  Ennakkotilaus! Koodi toimitetaan viimeistään julkaisupäivänä 17.11.2017!

  Osallistu loputtomaan Star Wars -toimintakokemukseen kaikkien aikojen menestyneimmästä Star Wars -sotapelisarjassa.

  Rynnäköi avaruusalusten läpi valomiekkasi aseenasi. Taistele viidakon latvuston läpi Yavin 4:n kätköissä olevassa kapinallisten tukikohdassa  AT-ST-kävelijöiden tulivoima tukenasi. Järjestä X-wingisi valmiiksi hyökkäämään jättiläismäisen First Order Starkillerin kimppuun avaruudessa. Voit myös nousta uutena Star Wars -sankarina Ideninä, keisarillisten erikoisjoukkojen eliittisotilaana, ja kokea tunteisiin vetoavan ja mukaansatempaavan, 30 vuoden ajalle sijoittuvan yksinpelitarinan.

  Koe monipuoliset ja elävät Star Wars -moninpelitaistelukentät kaikilta kolmelta aikakaudelta: esiosista, klassikoista ja uudesta trilogiasta. Mukauta ja päivitä sankareitasi, tähtihävittäjiäsi tai sotilaitasi, joista kullakin on ainutlaatuisia kykyjä taisteluissa hyödynnettäviksi. Ratsasta tauntauneilla tai ota hallintaasi tankkeja ja kiitureita. Pudota kaupunkien kokoisia tähtituhoajia, käytä Voimaa ja osoita mahtisi ikonisia hahmoja, kuten Kylo Reniä, Darth Maulia tai Han Soloa vastaan, pelatessasi osaa Star Wars -elokuvien 40-vuotisen historian innoittamassa pelaamiskokemuksessa.

  Voit ohjata oman Star Wars -sankarisi matkaa.

  Ominaisuudet:

  • Uusi sankari, kertomaton tarina: Hyppää sekä pinnalla että avaruudessa yhtä tappavan erikoisjoukkojen eliittisotilaan saappaisiin tunteisiin vetoavassa ja mukaansatempaavassa uudessa Star Wars -kampanjassa, joka ulottuu yli 30 vuoden ajalle ja muodostaa yhteyden Star Wars?: Return of the Jedi- ja Star Wars: The Force Awakens -elokuvien tapahtumien välille.
  • Mahtavin Star Wars -taistelukenttä: Star Wars -moninpeliuniversumi, joka on vertaansa vailla monipuolisuudessa sekä laajuudessa ja jossa jopa 40 pelaajaa taistelee ikonisina sankareina sekä aikakaudelle uskollisina sotilaina ja ohjaa valtavaa joukkoa kulkuneuvoja maassa ja ilmassa taistelun raivotessa ympäri galaksia.
  • Galaktisen mittakaavan avaruustaistelua: Avaruustaistelu on suunniteltu Star Wars Battlefront II -pelille alusta alkaen sisältämään selkeän käsittelyn, aseet ja mukautusvaihtoehdot. Liity lentueeseesi ja pujottele asteroidikenttien välissä, lennä keisarillisten lastausalueiden läpi tai pudota massiivisia aluksia ohjatessasi legendaarisia tähtihävittäjiä tärkeissä lentotaisteluissa, joissa mukana voi olla jopa 24 pelaajaa ja 40 tekoälyalusta.
  • Opi hallitsemaan sankariasi mestarillisesti: Ei pelkkä ikoninen sankari, vaan oma sankarisi. Opettele mestariksi mukautettavan hahmojen edistymisen avulla. Päivitä kykyjä, jotka ovat ainutlaatuisia kullekin sankarille, sotilasluokalle ja tähtihävittäjälle. Näiden kykyjen avulla voit sopeuttaa ja muokata hahmosi voimia joko olemaan aktiivisen tappavia vastustajille, antamaan hyödyllisiä ominaisuustehostuksia tai tarjoamaan taktista apua, jotta pystyt voittamaan minkä tahansa vastustajan taistelukentällä.


  Ennakkotilaajan etu: Nopeimmille ennakkotilaajille Star Wars Battlefront II: The Last Jedi Heroes -paketti.

  Tunne Star Wars: The Last Jedi -elokuvan Kylo Renin ja Reyn eksklusiivisten teemallisten, tulevan elokuvan innoittamien ulkoasujen avulla. Valitse polkusi valoisalla tai pimeällä puolella ja erotu taistelukentän kaaoksen keskellä. Ota mukaasi ja käytä ainutlaatuisia ja eeppisiä hahmojen kykyjen muokkauksia, jotka antavat sinulle voiman muuttaa taistelun kulkua. Sekoita vastustajiesi voimat pelatessani Reynä tai herätä pelkoa vastustajissasi kyvyllä jäädyttää tai vetää vastustajia pelatessasi Kylo Reninä.

  Taistelu laajentuu taivaalle Star Wars: The Last Jedi -elokuvan innoittamalla Millennium Falconin kykymuokkauksella, joka sisältää päivitetyt äänet ja teemallisen ulkoasun. Käytettävissä on myös kykymuokkaus uudelle First Order -alukselle antamaan pelaajille etulyöntiaseman vastarintaliikkeeseen nähden.

  Mikään ei ole tielläsi maassa tai avaruudessa, kuljitpa valoisan tai pimeän puolen polkua. Star Wars: The Last Jedin lupaus odottaa.

  Ominaisuudet:

  • Eksklusiivisia Star Wars: The Last Jedi -teemaisia ulkoasuja kahdelle sankarihahmolle: Kylo Ren ja Rey
  • 1 eeppinen kykymuokkaus, joka päivittää Millennium Falconin Star Wars: The Last Jedin Millennium Falconiksi, jolla on päivitetyt äänet ja ulkoasu
  • 2 eeppistä kykymuokkausta Reylle mahdollistamaan vihollistesi mielien hallinnan ja sekaannuksen luomisen taistelukentällä
  • 2 eeppistä kykymuokkausta Kylo Renille mahdollistamaan vastustajien jäädyttämisen ja vetämisen käyttäessäsi Voimaa
  • 1 eeppinen kykymuokkaus First Order -sankarialukselle  Kirjoita arvostelu

  HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
      Huono           Hyvä

Katso myös nämä tuotteet

Counter-Strike: Global Offensive (CSGO) (digitaalinen toimitus)
Playerunknown's Battlegrounds (digitaalinen toimitus)