The Sims 4 - Kohti kuuluisuutta (digitaalinen toimitus)

 • The Sims 4 - Kohti kuuluisuutta (digitaalinen toimitus)
 • 17.90€

 • Lisäosan digitaalinen versio. Aktivointi ja lataaminen tapahtuu Origin-palvelun kautta.

  Ostaessasi tuotteen saat kuvan pelin Origin-yhteensopivasta tuoteavaimesta sähköpostiisi.


  The Sims™ 4 Kohti kuuluisuutta Tarjoaa tilaisuuden kurkottaa tähtiin ja kohota kuuluisuuteen. Ohjaa simejäsi maineella ratsastamisen arvaamattomilla poluilla näyttelijänä ja kohti huippujulkisuutta niin studioilla kuin VIP-bileissä. Sinä päätät, miten haluat simiesi nousevan maailmanmaineeseen. Voit valita julkkissimiesi loisteliaan tyylin ja sisustaa heidän luksuskotinsa kukkuloilla ylenpalttisen upeasti vaikkapa kultaisella vessanpöntöllä. Valmistaudu säteilemään parrasvaloissa ja nauttimaan julkkiselämästä!


          Ylellistä elämää - Uusissa viimeisimmissä muotivetimissä simit herättävät varmasti huomiota kaupungilla. Kuvauspaikallakin simit pääsevät pukeutumaan loistokkaasti eri roolien mukaan. Simien maineen kiiriessä saat julkisuusetuja. Ökylinnasi voit sisustaa kullatuilla huonekaluilla, ja kuvauspaikalta voi saada kotiin uniikin lavasteen muistoksi kultakaudesta - jonka tähti olet sinä!

   

          Kaupunki haltuun - Kuuluisuutta tavoittelevia simejä odottaa Del Sol Valleyn uusi loistokas maailma. Ensimmäinen koti löytynee Kangastuspuiston alueelta, mutta komeimmat lukaalit ovat Pinaakkelit-alueen kukkuloilla. Ansaitsemalla itselleen legendaarisen tähden Walk of Fame -kadulla, simit nousevat kaupungin puheenaiheeksi ennätysajassa.

   

          Näyttelijän työ - Ole oma muusasi ja ohjaa simisi maineeseen näyttelijän uralla. Huipputilaisuus voi tulla vastaan mainoskeikan muodossa tai roolina tv-sarjassa. Kunhan simisi harjoittelee vuorosanojaan ahkerasti ja pukeutuu ainutlaatuisiin vaatekertoihin, hän voi lopulta päästä päärooliin seuraavassa menestyselokuvassa!

   

          Paikka parrasvaloissa odottaa - Nyt simit pääsevät toteuttamaan villeimmät maine- ja mammonahaaveensa! He voivat kohota kuuluisuuteen omalla urallaan tai syöksyä tähteyteen uudessa työssä. Näyttelijän ammatti tai elämän jokaisen hetken striimaaminen vaikuttajana voivat olla oikotie kuuluisuuteen. Älä unohda, että mitä kuuluisampia simeistäsi tulee, sitä enemmän huomiota, etuja ja innokkaita faneja he saavat. Rikkaus ja kuuluisuus tuovat mukanaan monia yllätyksiä. Rahaa voi sekä sataa että palaa, mutta VIP-elämän pyörteissä ei kukaan haikaile entisen elämän perään.

   


  PELAAMISEEN TARVITAAN THE SIMS 4 PELI (MYYDÄÄN ERIKSEEN) JA KAIKKI PELIPÄIVITYKSET


  Kirjoita arvostelu

  HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
      Huono           Hyvä