The Sims 4 (digitaalinen toimitus)

 • The Sims 4 (digitaalinen toimitus)
 • 8.95€

 • Pelin digitaalinen versio. Aktivointi ja lataaminen tapahtuu Origin-palvelun kautta.

  Ostaessasi tuotteen saat kuvan pelin Origin-yhteensopivasta tuoteavaimesta sähköpostiisi.

  Kielivaihtoehtona myös Suomi!

  Pääset ohjaamaan entistä älykkäämpiä, persoonallisen näköisiä ja tunteikkaita simejä, joilla on omat luonteenpiirteensä ja käyttäytymistapansa. Uudessa siminluontitilassa voit päästää luovuutesi valloilleen simejä muovatessasi. Komeiden kotien suunnittelu taas sujuu helposti näppärässä, huonepohjaisessa rakennustilassa. Galleriassa voit jakaa luomuksiasi muiden kanssa ja hankkia uutta sisältöä peliisi. Voit hallita simiesi mieltä, kehoa ja sydäntä ja herättää tarinasi henkiin eloisissa naapurustoissa, jotka ovat täynnä uutta tutkittavaa.

  TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
  •Älykkäämpiä simejä – The Sims 4 -pelissä voit luoda ja ohjata entistäkin älykkäämpiä, ulkonäöltään ja luonteeltaan erilaisia simejä, joilla on tunteet.

  Voit luoda ainutlaatuisia simejä muokkaamalla heidän ulkonäköään, pukeutumistyyliään, luonnettaan, taitojaan, työuraansa ja kävelytyyliään. Simeillä on nyt ensi kertaa tunteita, joita he myös ilmaisevat. Pelissä tekemäsi päätökset sekä muut simit, tilanteet ja esineet vaikuttavat simien tunnetilaan. Tunteet tuovat peliin aivan uutta ulottuvuutta ja uusia mahdollisuuksia. Pääset seuraamaan, miten simit toimivat toistensa kanssa ja tuovat esiin omia luonteenpiirteitään.

  The Sims 4 -pelissä voit hallita simiesi mieltä, kehoa ja sydäntä sekä herättää tarinasi henkiin ennennäkemättömällä tavalla.

  •Tehokkaita luontityökaluja – Siminluonti ja rakennustila ovat tehokkaampia, helppokäyttöisempiä ja hauskempia kuin koskaan ennen. Voit muovata simejäsi tarkasti näppituntumalla. Upouuden huonepohjaisen rakennustilan avulla voit rakentaa unelmiesi kodin vaivatta.

  •Eloisia naapurustoja – Eloisat naapurustot tarjoavat paljon uusia pelikokemuksia. Monipuolisissa, toiminnantäyteisissä naapurustoissa on tarjolla monia kauniita tontteja, joille voit rakentaa simiesi kodin. Simisi voivat laajentaa tuttavapiiriään ja seurustella naapuruston muiden simien kanssa puistoissa ja tapahtumapaikoissa.

  •Komeita palkintoja – Simisi voivat ansaita uusia esineitä, asuja ja piirteitä osallistumalla tapahtumiin, löytämällä keräilykohteita ja täyttämällä tavoitteita.

  •Jaa luomuksiasi – The Sims 4 -pelin Galleriassa voit jakaa luomuksiasi muiden kanssa ja hankkia uutta sisältöä peliisi. The Sims -yhteisön luomukset tuovat pelaamiseen inspiraatiota ja lisämakua.

  Kirjoita arvostelu

  HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
      Huono           Hyvä

Katso myös nämä tuotteet

The Sims 4 - Kaupunkielämää (digitaalinen toimitus)