Minecraft Windows 10 Edition (Digitaalinen toimitus)

 • Minecraft Windows 10 Edition (Digitaalinen toimitus)
 • 4.90€

 • Pelin digitaalinen versio.

  Ostaessasi tuotteen saat kuvan pelin tuoteavaimesta sähköpostiisi.

  Aktivointiohjeet:


  Luo, mitä vain pystyt kuvittelemaan. Tutki satunnaisesti luotuja maailmoja, selviydy vaarallisten olioiden kynsistä.

  Kylä- ja ryöstelypäivitys on vihdoin saapunut! Luo uusia yhteisöjä, selviydy uudenlaisista uhkista ja tutki upouusia kyliä!

  Tutki äärettömiä maailmoja ja rakenna mitä tahansa yksinkertaisista kodeista suurimpiin linnoihin. Pelaa vapaatilassa, jossa käytössäsi on rajattomat resurssit, tai kaivaudu syvälle maailmaan selviytyjätilassa, jossa joudut rakentamaan aseita ja suojavarusteita selvitäksesi vaarallisia hirviöiltä vastaan. Luo, tutki ja selviydy yksin tai ystävien kanssa mobiililaitteissa, Switchissä, Xbox Onessa ja Windows 10:ssä. Minecraft Windows 10:lle toimii myös Windows Mixed Reality- ja Oculus Rift -laitteilla sekä tukee kaikkia tuttuja ja pidettyjä Minecraft-toimintoja.

  LAAJENNA PELIÄSI:

  • Kauppa – Löydä uusimmat yhteisön luomukset kaupassa! Hanki uniikkeja karttoja, lookkeja ja tekstuuripaketteja suosikkitekijöiltäsi.
  • Konsolikomennot –Säädä pelin toimintaa: anna pois esineitä, kutsu hirviöitä, muuta vuorokaudenaikaa ja paljon muuta.
  • Lisäosat – Mukauta kokemustasi ilmaisilla lisäosilla vielä enemmän! Jos pidät tekniikasta, voit luoda uusia resurssipaketteja muuttamalla pelin datajohtoista toimintaa.
  • MONINPELI Realms – Pelaa jopa 10 ystävän kesken eri alustojen välillä missä ja milloin tahansa Realmsilla, omalla yksityisellä palvelimellasi, jota ylläpidämme sinua varten. Kokeile ilmaiseksi sovelluksessa 30 päivän ajan. .
  • Palvelimet – Liity ilmaisiin, massiivisiin moninpelipalvelimiin ja pelaa tuhansien muiden kanssa! Tutustu jättimäisiin yhteisön ylläpitämiin maailmoihin, kilpaile ainutlaatuisissa minipeleissä ja vietä aikaa peliauloissa uusien ystävien kanssa.

  Kirjoita arvostelu

  HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
      Huono           Hyvä