The Sims 4 - Duunipäivä (digitaalinen toimitus)

 • The Sims 4 - Duunipäivä (digitaalinen toimitus)
 • 17.90€

 • Pelin digitaalinen versio. Aktivointi ja lataaminen tapahtuu Origin-palvelun kautta.

  Ostaessasi tuotteen saat kuvan pelin Origin-yhteensopivasta tuoteavaimesta sähköpostiisi.

  Kielivaihtoehtona myös Suomi!

  Sinä määräät töissä The SimsTM 4 Duunipäivässä! Ohjaa aktiivisesti simiäsi tämän ollessa töissä ja päätä tuleeko heistä työpaikkojen ilopillereitä vai kauhukakaroita. Pelasta henkiä lääkärinä, kiusaa naapureitasi hullun tiedemiehen vekottimilla tai tutki ja selvitä huikeita rikoksia etsivänä. Ja jos haluat mieluiten olla itse oma pomosi, voit myös luoda, muokata ja hallita omaa jälleenmyyntibisnestäsi ja yrittää tulla simoleonariksi! Sinä päätät mitä simisi tekee töissä.

  Ominaisuudet
  • Ryhdy lääkäriksi: Sinä johdat sairaalaa! Elä ensiapulääkärin jännittävää elämää pelastaen henkiä. Mutta muista keskittyä tekemiseen lääkitessäsi potilaita, auttaessasi uusia lapsia maailmaan ja toteuttaessasi hätäleikkauksia.
  • Ryhdy etsiväksi: Sinä johdat poliisiasemaa! Nappaa poliisimerkkisi ja ryhdy ratkaisemaan mysteerisiä rikoksia etsivänä. Näe mitä kaikkia salaisuuksia paljastuukaa kun tutkit rikospaikkoja, kuulustelet simejä, vangitset rikollisia - ja kiipeät menestyksen tikapuilla poliisikadetista aina poliisipäälliköksi asti.
  • Ryhdy tiedemieheksi: Sinä johdat tutkimuslabraa! Käytä analyytisiä taitojasi uusien hullujen keksintöjen tekemiseen tiedemiehenä. Kerää uniikkeja näytteitä ja rakenna huikeita luomuksia kuten Sim Ray ja päätä käytätkö keksintöjäsi hyvään vai pahaan...
  • Luo uniikki jälleenmyyntibisnes: Sinä johdat bisnestäsi! Luo haluamasi jälleenmyyntibisnes aina leipomosta vaateliikkeeseen, taidegalleriaan, kirjakauppaan ja moneen muuhun. Muokkaa bisneksesi jokaista osa-aluetta Rakenna-moodissa ja katso miten simoleoneita alkaa kertymään ovista ja ikkunoista. Päätä mitä tuotteita myyt, hallitse työntekijöitä haluamallasi tavalla ja pehmitä asiakkaasi ostamaan tarjoustuotteet.
  • Uusia urapaikkoja: Vietä päiväsi pelastaen henkilä Sairaalassa, pidättäen rikollisia Poliisiasemalla, etsien ulkoavaruuden elämä Tiedelabrassa tai juttelemalla asiakkaiden kanssa luomassasi kaupassa!
  • Opi uusia taitoja: Opi uusia taitoja ja auta simiäsi kehittymään entistäkin paremmaksi nauttiaksesi The Sims 4 -pelistä. Taltioi täydellinen valokuva tai leivo ja koristele herkullinen leivos uudella Valokuvaus ja Leipuri-taidoilla. Esittele luomuksiasi kotona tai myy ne ansaitaksesi simoleoneita.
  • Löydä ulkoavaruuden olentoja: Ulkoavaruuden olennot ovat saapuneet! Selvitä mitkä simit ovat todellakin tästä maailmasta ja löydä mysteerinen Alien-ulottuvuus!

  PELAAMISEEN TARVITAAN THE SIMS 4 PELI (MYYDÄÄN ERIKSEEN) JA KAIKKI PELIPÄIVITYKSET

  Kirjoita arvostelu

  HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
      Huono           Hyvä

Katso myös nämä tuotteet

The Sims 4 - Kaupunkielämää (digitaalinen toimitus)