Xbox Live Gold 12 kk (digitaalinen toimitus)

 • Xbox Live Gold 12 kk (digitaalinen toimitus)
 • 46.90€

 • Ostaessasi tuotteen sinulle toimitetaan välittömästi kuva tämän prepaid-kortin lunastuskoodista sähköpostiisi sekä asiakastilisi tilaushistoriaan.

   

  Tämä tuote on ennakkoomaksettu 12 kuukauden Xbox Live Gold -jäsenyyden digitaalinen lunastuskoodi. Koodi on lunastettavissa heti joko Xbox 360/One -konsolissa tai helpoiten kirjautumalla Live-tiliisi Xbox.com -sivuilla. Koodimme tulevat suoraan Microsoftin ESD-järjestelmästä, joten koodit toimivat varmasti! Kun ostat jäsenyyden vuodeksi kerralla, on se edullisin vaihtoehto tarjolla olevista jäsenyyksistä.


  Xbox Live Gold -jäsenyys tarjoaa lukuisia etuja, kuten ilmaiset Games with Gold -pelit, alennukset Xbox -kaupassa, moninpelin internetissä ja paljon muuta!

  Xbox Live pyörii yli 300 000 tuhannen pilvipalvelimen voimin, jotka auttavat moninpelien suorituskyvyssä, vähentävät lagia ja estävät huijareita. Pilvessä toimii myös Xbox One Smart Watch, joka hoitaa pelaajan taitoihin ja pelityyliin sopivat vastustajat verkkopeleihin, jollet halua pelata pelata pelkästään ystävien tai perheenjäsenten kanssa. Games with Gold -ohjelma tarjoaa ilmaisia pelejä joka kuukausi. Saat pitää kaikki Xbox 360 Games with Gold -pelit vaikka jäsenyytesi päättyisi etkä halua sitä enää uusia, Xbox One -pelit puolestaan toimivat aina, kun Gold-jäsenyys on voimassa. Jäsenalennukset Xbox-kaupassa ovat jopa 75% normaalihinnasta.

  Gold-jäsenyys on siis kannattava hankinta jokaiselle aktiiviselle Xbox-pelaajalle, oli käytössä sitten One tai 360!  Kirjoita arvostelu

  HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
      Huono           Hyvä

Katso myös nämä tuotteet

Xbox Live 50 Euron lahjakortti (digitaalinen toimitus)
Xbox Live 25 Euron lahjakortti (digitaalinen toimitus)
Xbox Live 10 Euron lahjakortti (digitaalinen toimitus)
Xbox Live 15 Euron lahjakortti (digitaalinen toimitus)